Tip: Suit up Now

Posted by Ronalda on augustus 18, 2016 in Fashion |
logo

Collectie-FormeelAls werkgever ben je verantwoordelijk voor je werknemers. Mijn werknemers moeten er dagelijks goed bijlopen. Zo bestel ik kleren bij Suit up Now. Het bedrijf heeft een groot assortiment. Zo hebben ze een speciale corporate kledinglijn wat er fantastisch uit ziet. Afgelopen maand heb ik een offerte getekend bij Suit up Now. Het bedrijf heeft een hele fijne werkwijze. Zo had ik telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak kan je goed zien dat ze professioneel zijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw wensen. Met hun ervaring geven ze je tips waar nodig, om zo de perfecte stijl te creëren.

WerkwijzeCollectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding

In totaal hebben ze 2 weken nodig gehad om onze kleding te maken. Bij het leveren waren we erg gespannen. Zo wilde we graag het bedrijf zien in nieuw kleding. Nu alle werknemers professioneel zijn aankleed heeft het bedrijf direct een ander aanzicht. Het is daarom voor ondernemers ook echt een aanrader om gebruik te maken van de diensten van Suit up Now. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Denk maar aan een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? 

Het bedrijf heeft korte lijnen. Als je contact opneemt wordt je direct geholpen. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord.

Tags: , ,

Copyright © 2015-2021 All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com