Kind sponsoren Buitenland

Posted by Ronalda on juni 27, 2017 in Kind |
Kind sponsoren Buitenland

Mijn man en ik vinden het erg belangrijk om ons in te zetten voor andere mensen die het minder hebben getroffen. Zo kwamen wij op het idee om eens op het internet op zoek te gaan naar een stichting die “kind sponsoren buitenland” mogelijk maakt. Woord en Daad is een goed doel die mensen zoals ons in contact brengt met een kleintje dat bijvoorbeeld uit Guatemala komt. Het is mogelijk om hem of haar dan financieel steunen. Dat kan echt een wereld van verschil maken voor zo’n persoon. Het kan bijvoorbeeld dat zij dan opeens naar school kan gaan. Als iemand daar naar school kan gaan dan hebben zij kans op een betere toekomst. Ze kunnen bijvoorbeeld een goed betaalde baan vinden en zo hun familie ondersteunen. Ik vind het super dat dit bestaat. Kind sponsoren Buitenland

Kind sponsoren Buitenland

Fantastisch project waarvoor mijn grote complimenten

Een kind sponsoren in het buitenland vind ik een hele goede investering, want hierdoor kunnen zij weer naar school. Wanneer je eens op de website kijkt, dan vind je diverse verhalen. Bij elk persoon staat er een klein stukje tekst bij. Hierdoor kom je erachter in wat voor soort situatie zij leven. Maar ook hoe je echt kunt helpen op een manier waar zij daadwerkelijk veel aan hebben.

Neem daarom eens een kijkje op de website, het is zeker goed om hier eens over na te denken of om derden hierop te attenderen. Mensen zijn er immers om elkaar te helpen toch?

 

 

Tags: , ,

Copyright © 2015-2021 All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com