Helmetcity.nl een zeer goede online shop

Posted by Ronalda on maart 6, 2018 in Lifestyle |
Helmetcity.nl

Helmetcity.nl is de online shop voor helmen en tweewieler accessoires. LekkerHelmetcity.nl makkelijk vanachter jouw eigen computer een bestelling hier doen. Voor mij is dit een uitkomst. Vooral omdat ik vaak tot laat aan het werk ben en overdag geen tijd heb om naar een winkel te gaan. Bovendien kan ik nu op elk gewenst moment van de dag een bestelling plaatsen. Regelmatig zijn hier nieuwe helmen of andere producten te vinden.

Altijd leuk om deze te bekijken. Hierdoor heb ik namelijk ook een andere helm gekocht. Ik had er wel één, maar deze vond ik toch een stuk mooier. Bovendien is het wel makkelijk om twee modellen in huis te hebben. Je hebt dan een keuze en als de ander kapot gaat, heb ik nog een reserve die ik kan gebruiken. 

Via de site van Helmetcity.nl heb je heel veel keuze aan helmen

download (4)Onlangs heb ik op de site van Helmetcity.nl een zeer mooie kinderhelm gezien. Onze dochter is nu ruim acht jaar en ook zij wil graag een keer mee op de motor. Voorheen heb ik dit steeds weten af te houden, maar deze keer kom ik hier niet meer omheen. Samen hebben wij op de bovenstaande website gekeken wat de mogelijkheden waren. 

Met mijn dochter zijn wij op de motor een stuk gaan rijden. Voor haar was het de eerste keer en daarom heb ik niet heel hard gereden. Onderweg was het heel erg leuke n zij heeft genoten. Haar helm, die wij onlangs hebben gekocht, zit haar goed. Ook mijn nieuwe aankoop heeft het uitstekend gedaan. Omdat ik niet op de snelweg ben gaan rijden, maar alleen maar op landweggetjes, was de snelheid niet hoog. Hierdoor kon ik de hele weg mijn Systeemhelm omhoog klappen. Op deze manier kon ik makkelijk met mijn dochter praten, die tevens aan het genieten was.

Tags: , ,

Copyright © 2015-2021 All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com