Ook een keer hypnose Eindhoven geprobeerd

Posted by Ronalda on juni 11, 2017 in Lifestyle |
hypnose

Al en tijdje verdiep ik mij in mijn eigen herstel na traumatische ervaringen. Nu is hypnose Eindhoven daarvan een groot onderdeel geworden. Omdat ik het interessant en ook zeer zeker erg belangrijk vind mij daar mee bezig te houden, probeer ik graag nieuwe technieken. Natuurlijk gaat het nu al een heel groot stuk beter met mij, anders was ik niet van alles gaan proberen voor mijn eigen interesse. Toen ik eens met mijn therapeut de mogelijkheden van een hypno sessie besprak, vertelde zij mij over hypnose Eindhoven. Dat is een goed bedrijf dat dit soort sessie veel vaker doet en ook al jaren lang heeft gedaan. Het voordeel was ook dat dit onder alternatieve geneeswijzen valt en daarom voor mij 80% vergoed wordt. Zo kan ik het makkelijk betalen!

 

hypnose

Erg fijn geholpen

Zodra ik besloot een hypnose sessie te gaan doen, werd ik direct erg fijn geholpen. Ik maakte kennis met de nieuwe therapeut en hij legde mij alles duidelijk uit wat er zou gebeuren. Het scheelde dat ik al veel ervaring had met meditatie en dergelijke, waardoor ik al snel wist wat ik moest doen. Ik hoorde zelfs dat deze vorm van therapie eigenlijk altijd ‘zelfhypnose’ is. Omdat je het geheel zelf doet, maar begeleid wordt door een externe professional, zoals de therapeut dus. Het is allemaal erg interessant.

 

hypnose

Spiritualiteit

Als jij ook interesse hebt in bijvoorbeeld spiritualiteit en bijvoorbeeld wat dingen in jezelf wilt oplossen of patronen wilt doorbreken, kan ik je hypnose Eindhoven zeker aanraden!

Tags: , ,

Copyright © 2015-2021 All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com