Rookkanalen online bestellen bij Veiligrookkanaal.nl

Posted by Ronalda on januari 5, 2017 in Wonen |
veiligrookkanaal-weblogo-black-small

Het leek mij een goed idee om een open haard te plaatsen in mijn woonkamer. De woonkamer vond ik niet heel erg gezellig en daarom wilde ik het een stuk gezelliger maken. De open haard kon ik zelf monteren, omdat ik best wel handig ben met dat soort dingen.

Tweedehandsschoorsteenkap-k100-2

Via het internet had ik een hele mooie open haard gevonden. De open haard was wel tweedehands, maar dat zag je er niet van af. Helaas was de open haard niet compleet, omdat er onderdelen waren kwijtgeraakt. Het enige wat ik nog moest aanschaffen was een rookkanaal.

Van een vriend had ik begrepen dat ik voor rookkanalen op de website van Veiligrookkanaal.nl moest kijken. Toen ik de website bezocht was ik verbaast over de prijzen van de rookkanalen. De prijzen waren een stuk lager dan ik mij had voorgesteld.

200 isoductVoor de haard moest ik een rookkanaal op maat hebben, maar via de website kon ik heel makkelijk losse onderdelen bestellen. Het bestellen van de onderdelen ging heel erg makkelijk via de website.

De totaalprijs van het rookkanaal viel behoorlijk mee. Eigenlijk was het rookkanaal duurder dan de open haard zelf, maar zo wist ik wel zeker dat ik een veilig en goed rookkanaal zou hebben. Het rookkanaal kwam mooi op tijd binnen. Samen met een vriend heb ik de open haard en de rookkanalen bevestigd.

 

Nu ik de open haard heb geplaatst vind ik de woonkamer een heel stuk gezelliger dan voorheen. En voor de rookkanalen zou ik iedereen de website Veiligrookkanaal.nl aanraden!

 

 

 

 

Tags: , , ,

Copyright © 2015-2020 All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com